Актуелно

Шокантно сведоштво на тетовчанката Елизабета: На плоштад трчав и викав за да се спасам од напад на бездомни кучиња

Тетовчанката Елизабета Анастасова минатата недела со своето куче-милениче спасувала „жива“ глава со трчање бегајќи од глутница бездомни кучиња кај плоштадот....

Асоцијација на приредувачи на игри на среќа (АПИС) бара да се обрати пред пратениците за штетите кои следат доколку се изгласаат законските измени за игрите на среќа

Асоцијација на приредувачи на игри на среќа (АПИС) во соопштение до јавноста бара да се обрати пред пратениците за штетите...

Александар Стојановски-Цули за искуството во турскиот град Адијаман : Град разрушен од земјотрес, нема боја, ние сочувствуваме со нивната болка, тие со нашиот предизвик

Град разрушен од земјотрес нема боја, целото пространство поради урнатите згради и објекти е во сива боја. Само шлемовите на...

Page 1 of 31 1 2 31
Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.