Жена со психички проблеми се оддалечила од дома и не се вратила

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето информира Секторот за внатрешни работи од Тетово. 

Поврзани објави

Следна објава
Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.