Инфо компас

Корисни информации

бензин горива нафта

Пониски цени на бензините

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги донесе одлука со која се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати...

Јован Божиноски од ПК „Љуботен“ – еко-амбасадор на „ДОМА“ едукативна еколошка платформа на Институтот за комуникациски студии

Претседателот на планинарскиот клуб „Љуботен“ од Тетово Јован Божиноски е именуван како еко-амбасадор од „ДОМА“ - едукативна еколошка онлајн платформа...

Page 1 of 27 1 2 27
Tetovo, Macedonia
среда, јануари 27, 2021
Cloudy
-3 ° c
71%
1.24mh
-%
-1 c -11 c
сре
5 c -9 c
чет
6 c 0 c
пет
4 c -2 c
саб
Don`t copy text!