Вести

„Тетово сака парк“: Градоначалникот сака апсолутна власт во урбанизмот! Дали е време урбанизмот поради јавен интерес да се одземе од надлежност на општините?

Граѓанската иницијатива „Тетово сака парк“ преку соопштение реагира на ставовите на градоначалникот Биљал Касами искажани околу децентрализацијата во областа на...

Во Тетово на 17 декември ќе биде вонредниот конгрес на Алијанса за Албанците, Арбен Таравари е единствен кандидат за претседател на Алијанса за Албанците

Досегашниот потпретседател и вршител на должноста претседател Арбен Таравари е единствен кандидат за претседател на Алијанса за Албанците до денешниот...

МВР им оддаде благодарност за спасувачката акција на Титов врв на двајца тетовчани: алпинистот Надир Мурсели и директорот на Националниот парк Ибрахим Дехари

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска во просториите на Единицата за брзо распоредување на МВР во Ѓорче Петров додели...

Page 1 of 461 1 2 461
Забрането е преземање на било каква содржина, без претходна дозвола на Тетово Инфо.