Вести

Санкционирани 11 сопственици на возила за неисправности-сопирачки, неатестирани фолии,неисправни системи, вградени светлосни уреди и истечени сообраќајни дозволи

Полициски службеници на СВР Тетово, вчера (25 септември) од 8 до 12 часот спроведоа акциска контрола за поголем сообраќаен ред...

Со промоција на видеозаписи и трибина за училишно насилство Црвен крст Тетово ја одбележа Неделата за Промоција на хумани вредности

Општинската организација на Црвен крст Тетово со пригодна активност ја одбележа Неделата за Промоција на хумани вредности (ПХВ). Во просториите...

Вработените во тетовска Печатница Напредок бараат реакција од државата затоа што со години нередовно примаат плати и немаат здравствено осигурување

Синдикалната организација на педесетина вработени во Печатница Напредок во Тетово алармира дека работниците со години се соочуваат со доцнење на...

Don`t copy text!